Aloita tästä

Olet saapunut Erityisvanhemman korjaussarja -blogiin, tervetuloa! Tältä sivustolta löydät tietoa, tukea, henkilökohtaista vuodatusta, hauskaa hassuttelua ja paljon muuta asiaa vanhemmuuteen ja etenkin erityislapsen vanhemmuuteen liittyen.

 

Oletko kenties ensimmäistä kertaa sivustolla?

Onko erityisvanhemmuus sinulle uusi juttu? Näiltä sivuilta pääset nopeasti alkuun:

Erityisvanhemmuudesta-sivulta löydät lyhyen kuvauksen siitä, mistä erityisvanhemmuudessa on kyse. Ehkä tunnistat itsesi?

Kysymyksiä & vastauksia -sivulle on kerätty linkkejä niihin artikkeleihin, joista löydät vastaukset yleisimpiin lukijoita askarruttaviin kysymyksiin.

Jos sinua kiinnostaa, kuka mahtaa olla tämän blogin takana, löytyy siihen vastaus Kirjoittajasta-sivulta. Voit lukea sieltä Arton esittelyn.

 

Blogin aihepiirit

Tämän sivuston artikkelit on jaettu viiteen eri kategoriaan:

Oireet & elämä

Tämän kategorian artikkelit kuvailevat erityisvanhemman elämää, erityislapsen oireita tai jollain muulla tavalla liippaavat konkreettista arkea. Vastaa kysymykseen, miltä arki näyttää ja miten se järjestyy.

Järki & tunteet

Tässä kategoriassa keskiössä ovat vanhemmuuteen liittyvät tunteet ja ajattelumallit. Puretaan tunteita, tutkitaan sisintä ja etsitään uusia ajattelu- ja suhtautumistapoja tilanteisiin.

Hyvinvointi & elämäntavat

Minkälaisia mahdollisuuksia erityisvanhemmalla on huolehtia omasta jaksamisestaan? Tähän kategoriaan uppoavat kirjoitukset käsittelevät vanhemman omaa hyvinvointia ja elämäntapavalintoja.

Pakinat & huumori

Joskus on hyvä purkaa paineita huumorin keinoin, nauraa itselleen ja maailmalle tai kääntää asiat päälaelleen ihan vain huvin vuoksi.  Tässä kategoriassa suhtaudutaan elämään vähemmän vakavasti.

Uutisia & ajankohtaista

Tähän kategoriaan liittyvät artikkelit käsittelevät jotakin ajankohtaista uutista tai aihetta. Myös blogiin itseensä liittyvistä uutisista tiedotetaan tässä kategoriassa.

 

Mukavia lukuhetkiä! Toivottavasti blogistani on sinulle lukijana iloa vähintään yhtä paljon kuin siitä on ollut minulle kirjoittajana.

Terkuin Arto